Головна » 2015 » Квітень » 20 » Учасники ЗНО зможуть отримати копії своїх тестів
09:40
Учасники ЗНО зможуть отримати копії своїх тестів
Після оголошення результатів зовнішнього оцінювання кожен учасник тестування матиме можливість ознайомитися зі своєю сертифікаційною роботою. Про це у своєму Facebook повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.

"УЦОЯО робить іще один крок до відкритості. Відтепер, кожен учасник ЗНО може ознайомитися в on-line режимі із своєю сертифікаційною роботою. Для цього йому необхідно упродовж тридцяти днів після оголошення результатів подати запит, заповнивши відповідну форму на своїй інформаційній сторінці на сайті УЦОЯО", - зазначає Лікарчук.

За його словами, залежно від кількості запитів, але не більше як через 5 днів, скан-копія сертифікаційної роботи буде розміщена на інформаційній сторінці учасника тестування.

"Паралельно учасник ЗНО може отримати копію сертифікаційної роботи на папері. Більш детальна інформація про порядок отримання копій сертифікаційних робіт розміщена на сайті УЦОЯО. На жаль, наші технічні можливості не дозволяють одночасово розмістити всі скан-копії сертифікаційних робіт на інформаційних сторінках абітурієнтів. Тому ми вимушені працювати саме в такому режимі", - повідомив директор УЦОЯО.
Переглядів: 543 | Додав: IvanK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: