Головна » 2013 » Листопад » 11 » Графік проведення моніторингу якості освіти учнів 5-х класів
10:32
Графік проведення моніторингу якості освіти учнів 5-х класів
Відповідно до методичних рекомендацій з проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі, тестування п'ятикласників буде проведене з п’яти навчальних предметів: математики, української мови, російської мови, іноземної мови, а також комбінованого тестування з предметів «Я і Україна» та «Основи здоров’я».

Згідно з графіком проведення моніторингу якості освіти, тестування учнів відбудеться у період з 13 листопада до 11 грудня. Отже тестування з визначених предметів відбуватимуться щотижня:

    13 листопада, середа – математика;
    20 листопада, середа – українська мова;
    27 листопада, середа – російська мова;
    4 грудня, середа – комбінований тест (Я і Україна (громадянська освіта), Основи здоров’я);
    11 грудня, середа – іноземна мова.

Для проведення моніторингу з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою долучаються лише ті учні 5 класів, які вивчали даний предмет у початковій школі.

Для виконання тесту з кожного предмета учням відводиться 45 хвилин. Структура, обсяг та інші параметри контрольних робіт визначено на основі вимог до загальноосвітньої підготовки учнів відповідно до чинних навчальних програм для початкової школи.

Моніторинг якості загальної середньої освіти проводиться за збірниками завдань для проведення моніторингу, що видані ТОВ «Центр навчально-методичної літератури».

Складено на підставі Методичних рекомендацій з проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі (оновлений варіант), відповідно до листа ІІТЗО № 14.1/10-3300 від 11 жовтня 2013 року.
Переглядів: 509 | Додав: IvanK | Теги: 5 клас, якість освіти, ГРАФІК, моніторинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: