Головна » 2012 » Жовтень » 8 » День бібліотеки. «Нам без книг ніяк не можна»
11:40
День бібліотеки. «Нам без книг ніяк не можна»

Вже стало доброю традицією в Береській загальноосвітній школі святкувати різні свята. Ось і 28 вересня  учні, вчителі,гості свята зібралися  в святково прибраному залі на виховний  захід, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.

Ведучі свята Корнійчук Олена і Шевчук Іванна, які розпочали захід, розповіли про велике значення книги в житті людини, що на нашій землі книга, бібліотека користуються віддавна великою шаною і любов’ю.

Всі присутні з захопленням слухали вірш  "Наша бібліотека у виконанні Ярощук Ілони.

Завітали на свято різні казкові герої. Зачарували глядачів своєю емоційністю виступу Попелюшка, роль якої виконала Новосельська Владислава, Червоної Шапочки – Саванюк Софійка, Незнайка – Рощук Михайло та Баби Яги – Самчук Оксана. Гарно виконували свої ролі Безушко Дмитро (Котигорошко), Самчук Віта ( брудна, страшна Книжка в сльозах), Регещук Віта ( чиста, акуратна Книжка).

Гаряче аплодували виконавцю гуморески П. Глазового "Красотульки " Андрію Шевчуку.

Під музичний супровід вчителя музики Лариси Корнійчук звучали пісні про книгу, мову у виконанні вокальної групи (Ярощук Ілони, Мерченко Оксани, Самчук Віти, Саванюк Софії,  Новосельської Владислави) та окремі номери, які виконували  Рощук Михайло, Саванюк Софія та Новосельська Владислава. Всі присутні ознайомилися з виставкою дитячих книг "Нам без книг ніяк не можна” і бажали юним аматорам сцени успіхів і творчої наснаги.

                                                                            Бібліотекар ЗОШ I-III ст. с. Береськ

                                                                             Алла Омельчук

Переглядів: 1459 | Додав: IvanK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: