Головна » 2013 » Жовтень » 10 » Бібліотека — царство книг
12:27
Бібліотека — царство книг
Вже стало доброю традицією в Береській загальноосвітній школі святкувати різні свята. Ось і 27 вересня учні, вчителі, гості свята зібралися в святково прибраному залі на виховний захід, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.

Ведучі свята Стельмащук Олена і Кисіль Люба, які розпочали захід розповідями про велике значення книги в житті людини, що на нашій землі книга, бібліотека користуються відавна великою шаною і любов'ю.

Всі присутні з захопленням слухали вырш про книгу, бібліотеку у виконанні Шевчук Іванни, Корнійчук Олени. Зачарувала глядачів своэю емоційністю Королева Книга, роль якої виконала Новосельска Владислава, Незнайка — Рощук Михайло. Гарно виконували свої ролі Самчук Оксана (Кайдашиха), Матвєєва Інна (Мотря), Безушко Дмитро (Мокій), Рощук Михайло (Стецько).


Гаряче аплодували виконавцю гумореск П. Глазового "Кум у куми". Під музичний супрвід вчителя Лариси Корнійчук звучали пісні про книгу у виконанні вокальної групи (Ярощук Ілони, Мерченко оксани, Самчук Віти, Саванюк Софії). Всі присутні ознайомилися з виставкою дитячих книг "Нам без книги ніяк не можна" і бажали юним аматорам сцени успіхів і творчої наснаги.
Переглядів: 602 | Додав: IvanK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: